sl-SIhr-HR
Language
Search
Search ×

 

 

 

 

...

Synology Active Backup

 

 

Sodoben pristop k varnostnemu kopiranju

Active Backup Suite je brezplačna zbirka, ki je na voljo uporabnikom strežnikov NAS Synology. Poleg stroškovnih prednosti, Active Backup vključuje tudi večino funkcij, ki jih lahko najdete v sodobni programski opremi za varnostno kopiranje. 

 

...

Centralizirano upravljanje

Kljub temu, da boste varnostno kopirali podatke iz različnih virov (PC, strežniki, virtualni strežniki, oblačne storitve...) je namestitev, upravljanje in nadgradnja sistema preprosta - iz skupne nadzorne plošče.
Sistem vas bo z obvestili in načrtovanimi poročili sproti obveščal o vseh posebnostih, na katere se boste lahko odzvali brez odlašanja.

...

Maksimalna učinkovitost

Učinkovito skrajšuje čas izdelave varnostnih kopij. S tehnologijo globalne deduplikacije in postopnim načinom varnostnega kopiranja optimalno izrablja kapacitete prostora za hrambo. 
Active Backup ponuja številne rešitve za varnostno kopiranje podatkov iz različnih virov - fizičnih in virtualnih strežnikov, osebnih računalnikov ali podatkov, ki so shranjenih v oblačnih storitvah, kot sta Office 365 in G Suite.

...

Hitra povrnitev podatkov

Podjetja potrebujejo več kot le varnostno kopiranje - najpomembnejša je zmožnost hitre obnovitve podatkov v primeru zlonamernih napadov, okvar diskov ali nesreč. 
Na voljo so različni scenariji obnovitve, od posamičnih datotek do celotne obnove podatkov, možna pa je tudi takojšnja obnovitev v programu Virtual Machine Manager, kot tudi "Bare-metal" celotnega sistema na novo napravo. 

Dober načrt varnostnega kopiranja podatkov, je kot zavarovanje - ob nesrečah jo odnesete brez resnejših posledic.
 

 

"Vse-v-Enem" - celovita rešitev za varnostno kopiranje in obnovitev podatkov

 

 

 

 • Zbirka Active Backup je za uporabnike* strežnikov NAS Synology BREZPLAČNA. Brezplačno je na voljo tudi rešitev Hyper Backup, s katero boste varnostno kopirali podatke s strežnika NAS na rezervno lokacijo ali v oblačno storitev, ter mobilne aplikacije, ki omogočajo varno dostopanje do podatkov z uporabo mobilnih naprav. 

 • Poenotena zaščita in obnovitev podatkov: podpira integracijo z uveljavljenimi protokoli kot sta SMB in rsync in omogoča verzioniranje, preslikave, globalno deduplikacijo in postopno (incremental) varnostno kopiranje ter integracijo z MS Active Directoryjem za lažje izvajanje opravil. 

 • En dobavitelj - enoten sistem podpore za strojno in programsko opremo. Poleg programske opreme za varnostno kopiranje, ponuja Synology še cel nabor uporabnih poslovnih programov, ki so v glavnem tudi brezplačno na voljo uporabnikom. 

* Za uporabo rešitev zbirke Active Backup potrebujete strežnik NAS serije Plus ali zmogljivejšega. Kliknite za več informacij >>>.

 

 

So vaši podatki zaščiteni? Jih imate vedno na voljo? Imate rezervni načrt v primeru zlonamernih napadov, okvar diskov ali nesreč?

Kakovostna varnostna kopija je le del celovite zaščite podatkov. Za vas smo pripravili rešitev, s katero boste zaščitili svoje podatke in jih imeli vedno na voljo. Konfiguracija rešitve je odvisna od vaših potreb, količine podatkov in števila uporabnikov. Za primer sta spodaj prikazana 2 paketa, ki predstavljata, po naših izkušnjah, dovolj zmogljivo rešitev za manjša podjetja.

 

 DS218+

Paket 1: DS220+

 • Strežnik NAS DS220+.
 • 2 diska Seagate IronWolf 4TB SATA3 - skupna kapaciteta 8 TB, 4 TB v RAID1 konfiguraciji.
 • Programska oprema: DSM, Active Backup for Business, Hyper Backup.
 • Svetovanje: zasnova strategije varovanja podatkov in stalne dostopnosti le-teh na katerikoli napravi ali lokaciji.
 • Namestitev programske opreme in nastavitev.
 • Nastavitev dostopa različnim uporabnikom na različnih napravah.

 DS918+

Paket 2: DS920+

 • Strežnik NAS DS920+.
 • 4 diski Seagate IronWolf 4TB SATA3 - skupna kapaciteta 16 TB, 12 TB v RAID5 konfiguraciji.
 • Programska oprema: DSM, Active Backup for Business, Hyper Backup.
 • Svetovanje: zasnova strategije varovanja podatkov in stalne dostopnosti le-teh na katerikoli napravi ali lokaciji.
 • Namestitev programske opreme in nastavitev.
 • Nastavitev dostopa različnim uporabnikom na različnih napravah.

Cene veljajo od 1.5.2020 do 31.9.2020.
* V paket 1 so vključene 3 ure, namenjene namestitvi in nastavitvam rešitve in v drugem paketu 5 ur.

 

 • Strojna oprema: Strežniki NAS Synology predstavljajo idealno napravo za varnostno kopiranje in omogočajo dostopnost podatkov od koderkoli, kadarkoli in s katerekoli naprave. Med vsemi celovitimi in varnimi rešitvami za varnostno kopiranje, je to najverjetneje NAJCENEJŠA izbira. Rešitev je prilagodljiva, saj lahko izberemo različne modele, njihov izbor je pester. Po potrebi pa lahko tudi naknadno, med delovanjem, dodajamo diske ali celo zamenjamo napravo.

 • Programska oprema: Rešitev temelji na zbirki rešitev za varnostno kopiranje Active Backup Suite. Sestavljajo jo trije moduli: Active Backup for Busines, Active Backup for Office 365 in Active Backup for G Suite. Aplikacija Hyper Backup je namenjena varnostnemu kopiranju podatkov s strežnika NAS na zunanjo lokacijo, kar predstavlja dodatno varovalko, da svojih podatkov ne boste izgubili.
  Poleg rešitev za varno hrambo podatkov pa je na voljo še cel nabor poslovnih aplikacij, ki so za uporabnike brezplačne. Če naštejem le nekatere: transkodiranje in prenašanje videa v realnem času, hramba fotografij, ki jih lahko pregledujemo na katerikoli v splet povezani napravi, streženje pošte in spletnih strani, ali orodja za sodelovanje v zasebnem oblaku.

 • Svetovanje, namestitev in nastavitve: Strežniki NAS Synology so zelo preprosti za uporabo in namestitev, pa vendar je potrebno nekaj znanja s področja IKT. Zato vam ponujamo našo pomoč pri namestitvi orodij za varnostno kopiranje, kot tudi prilagoditev operacijskega sistema DSM, da vam bodo podatki na voljo s katerekoli naprave in obenem varno shranjeni.

 

O nas

Xenon forte d.o.o.
Letališka cesta 29
1000 Ljubljana
Tel.:  01 54 84 800
Fax.: 01 54 84 819


info@xenon-forte.si
www.xenon-forte.si

     

Novice

Želim prejemati novice iz programa strežnikov NAS Synology:
Copyright 2022 by Xenon-Forte Pogoji uporabe Privacy Statement
Back To Top