sl-SIhr-HR
Language
Search
Search ×

Zavarujte svoje podatke in jih imejte vedno na voljo

Prenesite si brošuro, v kateri boste našli verjetno najcenejšo možnost za kakovostno varnostno kopiranje podatkov.


Ponujena rešitev temelji na zbirki Synology Active Backup Suite, ki je brezplačno na voljo uporabnikom strežnikov* NAS Synology. Poleg stroškovnih prednosti, Active Backup vključuje tudi večino funkcij, ki jih lahko najdete v sodobni programski opremi za varnostno kopiranje.


Z rešitvijo boste rešili tri glavne težave hrambe podatkov:

  • Varnostno kopiranje podatkov z različnih naprav (PC, strežniki, virtualni strežniki, mobilne naprave, oblačne storitve - Office 365 in G Suite...).
  • Hitra obnovitev podatkov - različni scenariji obnovitve, od posamičnih datotek pa do "Bare-metal" obnovitve celotnega sistema. 
  • Dostop do skupnih map od koderkoli - podatki, ki jih potrebujete tudi na poti ali dokumenti na katerih sodeluje več uporabnikov, vam bodo vedno na voljo. Do njih lahko dostopate kadarkoli in s katerekoli naprave, ki je povezana v splet.

* Za uporabo rešitev zbirke Active Backup potrebujete strežnik NAS serije Plus ali zmogljivejšega. Kliknite za več informacij >>>.

"VSE-V-ENEM" - celovita rešitev za varnostno kopiranje in obnovitev podatkov

SYNOLOGY Active Backup Suite

Želite izvedeti več o rešitvi za varnostno kopiranje, obnovo podatkov in oddaljen dostop do izbranih dokumentov?

               

  Synology Active Backup

Dober načrt varnostnega kopiranja podatkov je kot zavarovanje - ob nesrečah jo odnesete brez resnejših posledic.
image
Centralizirano upravljanje

Kljub temu, da boste varnostno kopirali podatke iz različnih virov (PC, strežniki, virtualni strežniki, oblačne storitve...) je namestitev, upravljanje in nadgradnja sistema preprosta - iz skupne nadzorne plošče.
Sistem vas bo z obvestili in načrtovanimi poročili sproti obveščal o vseh posebnostih, na katere se boste lahko odzvali brez odlašanja.

image
Maksimalna učinkovitost

Učinkovito skrajšuje čas izdelave varnostnih kopij. S tehnologijo globalne deduplikacije in postopnim načinom varnostnega kopiranja optimalno izrablja kapacitete prostora za hrambo. 
Active Backup ponuja številne rešitve za varnostno kopiranje podatkov iz različnih virov - fizičnih in virtualnih strežnikov, osebnih računalnikov ali podatkov, ki so shranjenih v oblačnih storitvah, kot sta Office 365 in G Suite.


image
Hitra obnovitev podatkov

Podjetja potrebujejo več kot le varnostno kopiranje - najpomembnejša je zmožnost hitre obnovitve podatkov v primeru zlonamernih napadov, okvar diskov ali nesreč. 
Na voljo so različni scenariji obnovitve, od posamičnih datotek do celotne obnove podatkov, možna pa je tudi takojšnja obnovitev v programu Virtual Machine Manager, kot tudi "Bare-metal" celotnega sistema na novo napravo. 

SYNOLOGY Active Backup Suite

Želite izvedeti več o rešitvi za varnostno kopiranje, obnovo podatkov in oddaljen dostop do izbranih dokumentov?

O nas

Xenon forte d.o.o.
Letališka cesta 29
1000 Ljubljana
Tel.:  01 54 84 800
Fax.: 01 54 84 819


info@xenon-forte.si
www.xenon-forte.si

Skupina Xenon forte

Skupina podjetij Xenon forte d.o.o (Ljubljana, Zagreb, Podgorica in Sarajevo) skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera, Synology, Trodat, KAI in CZUR na področju Republike Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Črne gore.

www.xenon-forte.hr
www.xenon-forte.ba
www.xenon-forte.me

     

Novice

Želim prejemati novice iz programa strežnikov NAS Synology:
Copyright 2022 by Xenon-Forte Pogoji uporabe Privacy Statement
Back To Top