Open/Close Side Menu
Menu
Search
Close
Search

Zavarujte svoje podatke in jih imejte vedno na voljo

Prenesite si brošuro, v kateri boste našli verjetno najcenejšo možnost za kakovostno varnostno kopiranje podatkov.

Kakovostna varnostna kopija podatkov je v sodobnem poslovanju nujnost. Ni pa dovolj! Najpomembnejša je zmožnost hitre obnovitve podatkov v primeru zlonamernih napadov, okvar diskov ali nesreč.

Ponujena rešitev temelji na zbirki Synology Active Backup Suite, ki je brezplačno na voljo uporabnikom strežnikov NAS Synology. Poleg stroškovnih prednosti, Active Backup vključuje tudi večino funkcij, ki jih lahko najdete v sodobni programski opremi za varnostno kopiranje. Z rešitvijo boste rešili tri glavne težave hrambe podatkov:

  • Varnostno kopiranje podatkov z različnih naprav (PC, strežniki, virtualni strežniki, mobilne naprave, oblačne storitve - Office 365 in G Suite...).
  • Hitra obnovitev podatkov - različni scenariji obnovitve, od posamičnih datotek pa do "Bare-metal" obnovitve celotnega sistema. 
  • Dostop do skupnih map od koderkoli - podatki, ki jih potrebujete tudi na poti ali dokumenti na katerih sodeluje več uporabnikov, vam bodo vedno na voljo. Do njih lahko dostopate kadarkoli in s katerekoli naprave, ki je povezana v splet.

"VSE-V-ENEM" - celovita rešitev za varnostno kopiranje in obnovitev podatkov

  • Varnostna kopija
  • Obnova podatkov
  • Skupinsko delo
  • Enotna podpora

Zbirka Active Backup je za uporabnike strežnikov NAS Synology BREZPLAČNA. Brezplačno je na voljo tudi rešitev Hyper Backup, s katero boste varnostno kopirali podatke s strežnika NAS na rezervno lokacijo ali v oblačno storitev, ter mobilne aplikacije, ki omogočajo varno dostopanje do podatkov z uporabo mobilnih naprav.

image

Poenotena zaščita in obnovitev podatkov: podpira integracijo z uveljavljenimi protokoli kot sta SMB in rsync in omogoča verzioniranje, preslikave, globalno deduplikacijo in inkrementalno (prirastno, postopno) varnostno kopiranje ter integracijo z MS Active Directoryjem za lažje izvajanje opravil.

image
Synology v svoji rešitvi omogoča, da imamo izbrane dokumente vedno na voljo. S programom Cloud Station Drive boste datoteke iz svoje naprave sinhronizirali v skupno (Share) mapo in do nje dostopali od koderkoli in vedno kadar boste imeli na voljo dostop v splet. Rešitev je primerna tudi za skupinsko delo, saj do dokumenta lahko dostopa več uporabnikov. Seveda pa rešitev varnostno kopira tudi te dokumente, tako da ste lahko brez skrbi, nič ne boste izgubili.image

Večina ponudb na trgu rešitev za varnostno kopiranje temelji na ločeni ponudbi strojne in programske opreme. Prednost ponujene rešitve je tudi v tem, da imamo le enega dobavitelja in tako enoten sistem podpore za strojno in programsko opremo. 

Strežniki NAS Synology so zelo preprosti za uporabo in namestitev, pa vendar je potrebno nekaj znanja s področja IKT. Zato vam ponujamo našo pomoč pri namestitvi orodij za varnostno kopiranje, kot tudi prilagoditev operacijskega sistema DSM, da vam bodo podatki na voljo s katerekoli naprave in obenem varno shranjeni.

Poleg rešitev za varno hrambo podatkov pa je na voljo še cel nabor poslovnih aplikacij, ki so za uporabnike brezplačne. Če naštejem le nekatere: transkodiranje in prenašanje videa v realnem času, hramba fotografij, ki jih lahko pregledujemo na katerikoli v splet povezani napravi, streženje pošte in spletnih strani, ali orodja za sodelovanje v zasebnem oblaku.

image

SYNOLGY Active Backup Suite

Želite izvedeti več o rešitvi za varnostno kopiranje, obnovo podatkov in oddaljen dostop do izbranih dokumentov?

               

  Synology Active Backup

Dober načrt varnostnega kopiranja podatkov je kot zavarovanje - ob nesrečah jo odnesete brez resnejših posledic.
image
Centralizirano upravljanje

Kljub temu, da boste varnostno kopirali podatke iz različnih virov (PC, strežniki, virtualni strežniki, oblačne storitve...) je namestitev, upravljanje in nadgradnja sistema preprosta - iz skupne nadzorne plošče.
Sistem vas bo z obvestili in načrtovanimi poročili sproti obveščal o vseh posebnostih, na katere se boste lahko odzvali brez odlašanja.

image
Maksimalna učinkovitost

Učinkovito skrajšuje čas izdelave varnostnih kopij. S tehnologijo globalne deduplikacije in postopnim načinom varnostnega kopiranja optimalno izrablja kapacitete prostora za hrambo. 
Active Backup ponuja številne rešitve za varnostno kopiranje podatkov iz različnih virov - fizičnih in virtualnih strežnikov, osebnih računalnikov ali podatkov, ki so shranjenih v oblačnih storitvah, kot sta Office 365 in G Suite.


image
Hitra obnovitev podatkov

Podjetja potrebujejo več kot le varnostno kopiranje - najpomembnejša je zmožnost hitre obnovitve podatkov v primeru zlonamernih napadov, okvar diskov ali nesreč. 
Na voljo so različni scenariji obnovitve, od posamičnih datotek do celotne obnove podatkov, možna pa je tudi takojšnja obnovitev v programu Virtual Machine Manager, kot tudi "Bare-metal" celotnega sistema na novo napravo. 

Želite izvedeti več o rešitvi za varnostno kopiranje, obnovo podatkov in oddaljen dostop do izbranih dokumentov?

Back To Top